fbpx
 • 2020 collectie adidas padel

  MEER ADIDAS DAN OOIT TEVOREN!

  Ontdek de collectie adidas rackets, kies jouw ideale racket en verleg je grenzen in alle facetten van het spel! Ongeacht of je net begint met padel of het al jaren speelt, in ons uitgebreid aanbod van maar liefst 19 verschillende rackets vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

  Ontdek de collectie

  Adidas World Padel Tour bag 2019
  Adidas Padel

  Ontmoet onze ambassadeurs

  Interesse om een racket te testen of wens je meer info over de adidas collectie? Klik door naar onze ambassadeurs-pagina en ontdek welke ambassadeur zich in jouw buurt (misschien wel jouw club) bevindt!

  Ambassadeurs

  Welkom ESSNOVA!

  Vanaf heden gaat de gekende SUPERNOVA collectie onder een nieuwe naam verder: ESSNOVA. Net zoals voorgaande jaren bestaat deze groep rackets uit 5 modellen, elk met andere eigenschappen maar vooral een verschil in spelcomfort. Wat blijft is dat het zwaartepunt in ieder racket verschillend gesitueerd is, evenals de densiteit van de mousse en stijfheid van het racket. Maar volledig nieuw is de zandkorrel die aan het oppervlak is aangebracht. Speel met nog meer controle, nog meer grip op de bal en test welk ESSNOVA racket jouw spel tot een hoger niveau kan tillen!

  Essnova rackets

  Adidas Padel

  Word zélf adidas verkooppunt

  Bent u eigenaar van een sportwinkel en/of padelclub? Word dan zélf een adidas-verkooppunt! Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden en voorwaarden.

  Contacteer ons